Restauratie

 

Hoewel we aan de meest moderne auto's diagnose stellen, draaien wij onze hand ook niet om voor de restauratie van uw oldtimer. Een moderne auto is interessant door zijn techniek, maar er gaat niets boven een mooie youngtimer of oldtimer. De passie voor 'oude' auto's stroomt bij ons door de aderen. Wij kunnen de restauratie van uw youngtimer of oldtimer van A tot Z voor uw uitvoeren, maar kunnen ook alleen de elektronica verzorgen.

 

Het kan zijn dat de bestaande kabelboom dan gerepareerd wordt maar er kan ook een nieuwe kabelboom gemaakt worden voor uw auto. Een kabelboom wordt vaak vergeten tijdens een restauratie, maar dit is een vitaal onderdeel! Ook een kabelboom slijt en kan zorgen voor vervelende situaties bij uw net gerestaureerde auto. 

 

Tijdens het gehele project wordt bijgehouden in een rapport wat er wordt gedaan aan uw voertuig. Dit is zowel beschreven als duidelijk gemaakt met foto’s. Door kennis van youngtimers en oldtimers kunnen wij uw ook assisteren bij aankoop of verkoop van uw klassieker.