Diagnose

 

Het specialisme van de multimeter is diagnose; ‘Waar de normale werkplaats stopt gaan wij verder’. Door moderne apparatuur en kennis van zaken kunnen wij voor u dat stapje extra zetten. Door het volgen en het geven van diverse trainingen blijven wij up-to-date met de nieuwste technieken en kunnen we ook uw werkplaats blijven ondersteunen. 

 

Wij denken buiten de kaders om problemen op te lossen en gaan transparant en stapsgewijs te werk. Een diagnose is bij ons altijd overzichtelijk. U heeft aan het einde van de rit nooit verrassingen. Het voertuig krijgt na de diagnose een rapport mee waarin staat beschreven wat er tijdens de diagnose is gedaan. Hierin is te lezen welke stappen er allemaal genomen zijn om tot een conclusie te komen. Daarnaast wordt onderbouwd wat de oorzaak en het gevolg van het gevonden probleem is. Dit rapport wordt aangevuld met foto’s en/of meetbeelden. 

 

Door dit rapport is er voor u altijd inzichtelijk wat er gedaan is. Er worden bij De Multimeter nooit zo maar onderdelen vervangen. Wilt u zelf de reparaties doen en ons enkel de diagnose laten uitvoeren? Dan is dat geen enkel probleem. Wij staan achter onze diagnoses en werken ook met het: no cure, no pay principe. Dit wil zeggen, kunnen wij het niet oplossen is er ook geen rekening achteraf.